Sagt om...

Anton är den ultimata vapendragaren i allt vad gäller varumärkesprofilering, kreativ kommunikation och genomtänkt design. Han tar sig an alla projekt med ett öppet, nyfiket och vänligt lugn, som bara de mest erfarna & kompetenta besitter. Dessutom är det roligt att jobba med Anton. Förutom sina professionella färdigheter och förmågor är han en attans trevlig person med ett gott hjärta och härlig humor.

Daniela Brunner-Hjelm, Marketing Manager at Backer AB & NIBE Element

Vi har jobbat tillsammans med Anton i många år.
Kreativ, stilsäker och med ett granskande öga - pålitlig!
Anton är öppen och lyhörd för nya idéer och tankar.
Väldigt trevlig och lätt att samarbeta!

Anna, Marketing Coordinator & Cecilia, Sales Coordinator på Diab

Anton har alla de rätta "skillsen" för att jobba med ett företags identitet. Stabil och genomtänkt design och alltid en tanke bakom. Att han dessutom är ödmjuk och rolig att jobba med gör ju inte saken sämre!

Anders Månsson, Business Developer/Sales Manager, Malmberg

Samarbetet med Anton har alltid präglats av struktur, utveckling och kreativa lösningar. Vid varje tillfälle har jag känt stor tilltro till formulering av budskap och innehåll så väl som trygghet och förtroende i genomförandet. Pragmatisk, erfaren och dialog är viktiga värdeord i samarbetet när Anton tar projektet till nästa nivå.

Thomas Niklasson, Senior Vice President Marketing & Communications Nederman Group

I min dåvarande roll som strategisk utvecklare vid Svalövs kommun arbetade jag under ett antal år tillsammans med Anton kring ett projekt rörande branding av naturområdet Söderåsen. Jag lärde känna Anton som kreativ och målinriktad samtidigt som han var lyhörd för kundens behov och önskemål

Jörgen Dehlin, EU-projektutvecklare / EU project curator

Jag har lärt känna Anton som en erfaren och stilsäker kreatör som alltid har en tydlig idé bakom allt han gör. En kille med stort hjärta och behagligt sätt, vilket gör honom lätt att samarbeta med.

Mikael Carlsson, Marknadschef, NP Nilsson